De verschillende acties

Hou deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe acties!

Cadeaubon

Zoekt u een leuk cadeau, waar een hondeneigenaar iets aan heeft? Dan hebben wij het ideale cadeau! Een cadeaubon. U bepaald zelf het bedrag wat u wilt geven, en maakt het persoonlijk door er wat op te schrijven.

Gratis puppy wenbehandeling

Het is belangrijk om uw pup aan zoveel mogelijk dingen te laten wennen.
Op ongeveer een leeftijd van 3 maanden, wanneer de pup zijn volledige entingen gehad heeft, is hij of zij van harte welkom in de salon. We laten uw pup kennis maken, en wennen aan verschillende dingen. De eerste keer dat de pup komt, mag hij of zij eerst lekker rond snuffelen en de omgeving verkennen, ook laten we de pup aan ons wennen. Daarna zetten we de pup even op tafel, en knippen we als dat nodig is meteen even de nageltjes. Ook kijken we even in de oortjes, en nemen er eventjes een borsteltje doorheen.En na dit alles is er natuurlijk tijd voor een lekkere beloning!

Bij de puppy wen behandeling is er natuurlijk ook tijd om met de eigenaar wat dingetjes door te nemen bijv. wat gaat er bij een volgende behandeling gebeuren, waar moet ik opletten enz.

U en uw Pup zijn van harte welkom!

Gratis advies

Onze trimsalon biedt u gratis borstel advies, hoe u de vacht van uw dier het beste kunt bijhouden. Welke borstel of kam u het beste kunt gebruiken. Hierover hebben we eventueel ook flyers in de trimsalon liggen. Ook geven we graag andere adviezen over de verzorging van uw hond/konijn.