Algemene voorwaarden Trimsalon en uitlaatservice Pug’s

Deze voorwaardes gelden alleen voor de uitlaatservice, de trimsalon bevat andere voorwaardes.

 1. De hond dient in goede gezondheid en conditie te zijn.
 2. De hond dient sociaal te zijn naar mens en andere honden, indien dit n iet het geval is mag Trimsalon en uitlaatservice Pug’s honden weigeren.
 3. De hond dient ingeënt te zijn tegen kennelhoest, Parvo, ziekte van Weil. De eigenaar dient hier zorg voor te dragen, en moet dit aan kunnen tonen in het paspoort.
 4. De hond dient behandeld te zijn tegen teken, wormen en vlooien.
 5. De uitlaat dient 24 uur van te voren te worden geannuleerd via bellen app of mail, anders word deze in rekening gebracht.
 6. Een zieke of loopse hond mag niet mee met de uitlaat.
 7. U heeft een WA verzekering waarin de hond is opgenomen.
 8. De hond draagt tijdens de uitlaat een penning van uitlaatservice Pug’s
 9. De hond krijgt 2 uur voor de wandeling geen eten, dit om een maagtorso te voorkomen.
 10. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s werkt met wandelkaarten, deze zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar, en zijn onbeperkt geldig.
 11. De eigenaar van de hond blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor schade aan derden die de hond aanricht.
 12. De hond word uitgelaten op afgesproken tijd.
 13. Bij extreme hitte, gladheid of een weersalarm word er niet gelopen, dit ter beoordeling van de uitlaatservice, dit word niet in rekening gebracht.
 14. U heeft altijd de keus om op te zeggen zonder daarvoor gestelde termijn, reeds gedane uitlaten zullen dan nog in rekening worden gebracht.
 15. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s kan altijd het contract opzeggen, reeds gedane uitlaten zullen dan nog in rekening worden gebracht.
 16. De honden mogen mee vanaf 9 maanden, tenzij ze individueel mee gaan, of met andere pups samen.
 17. In het geval dat Trimsalon en uitlaatservice Pug’s uw hond thuis ziek aantreft, zullen wij u hierover direct contact opnemen met u. Er zal dan geen uitlaat in rekening worden gebracht worden als uw hond niet mee kan.
 18. Als er tijdens een uitlaat of autorit een calamiteit optreed, dan zal Trimsalon en uitlaatservice Pug’s bepalen of een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk is, tevens word er ook contact met u als eigenaar opgenomen. De kosten voor de dierenarts komen in rekening voor de eigenaar.
 19. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s is niet aansprakelijk voor enige verwonding, ziekte, infectie, kreupelheid, weglopen of verlies van de hond. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s zal er alles aan doen om dit te voorkomen.
 20. Bij verlies of diefstal van uw sleutel, zal Trimsalon en uitlaatservice Pug’s u direct op de hoogte stellen. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen.
 21. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s laat de hond zo schoon en droog mogelijk achter in de woning. Graag een schone handdoek klaarleggen. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s is niet aansprakelijk voor schade aan uw interieur i.v.m. een natte of vieze hond.
 22. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s kan de uitlaat tijdelijk op non-actief zetten i.v.m. ziekte of vakantie. Trimsalon en uitlaatservice Pug’s laat vakanties minimaal 2 weken van te voren weten aan klanten.
 23. De klant kan de uitlaat op non- actief zetten vanwege ziekte loopsheid of vakantie. De klant dient minimaal 2 weken van te voren aan te geven wanneer hij/zei vakantie heeft, zo niet dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht.
 24. De hond moet een degelijke halsband dragen, Trimsalon en uitlaatservice Pug’s gebruikt eigen riemen.
 25. Zondagen en feestdagen is Trimsalon en uitlaatservice gesloten.
 26. Trimsalon en uitlaatserevice Pug’s houdt zich het recht voor om de prijs per uitlaat jaarlijks te indexeren.
 27. Betalingen dienen optijd te worden voldaan, via factuur of contant, zo niet worden de uitlaten gestaakt.